Email : info@straatfestivalharlingen.nl

Programma tijdens het Straatfestival

 

Daarom bieden wij een grote verscheidenheid aan activiteiten aan. Hiervoor maken wij gebruik van alle verenigingen en groepen die zich ook richten op kinderen in onze gemeente. Al deze activiteiten komen samen op het Straatfestival met een speciaal "Tussen Kunst en Kids" gedeelte (lees: het gedeelte Voorstraat tussen Anton Wachter en de Hema met datzelfde gedeelte op de Noorderhaven verbonden door de Hema steeg en de St. Jacobsstraat).

 

Daarnaast nemen we deel aan Spijkerstad, waar wij de regie over het gedeelte 4 tot 7 jaar hebben, maar ook bijdragen aan de invulling van het programma van de oudere kinderen. Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van een foodtruckfestival met een eigen foodtruck vol met gezonde snacks. Hiervoor hebben we een healthcoach in ons team zitten. Zij ontwerpt o.a.borden, waarmee kinderen de keuze krijgen uit veel verschillende gezonde natuurlijke producten. Ook willen we met deze foodtruck, kookworkshops aanbieden, zodat kinderen zich bewust worden van hun voeding.

 

Dit jaar presenteren we op de Voorstraat het speciale Tussen Kunst en Kids festival. Een straatkunst straat, muziek, dans, straattheater, een gezonde foodtruck, workshops voor alle creativelingen en wilde bootcamps en stoere timmeractiviteiten voor de durfallen.. kortom één groot straatfestival voor de jeugd!

Dankzij onze sponsors kunnen wij een leuke wedstrijd voor de kinderen organiseren. Met een stempelkaart kunnen de kinderen het gehele circuit rond. Zo kunnen zij alle onderdelen van het festival ervaren. Ze worden zo gemotiveerd om al hun talenten aan te spreken en te ontdekken.

 

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn de stichting "Tussen Kunst en Kids". Een gevarieerd team dat zich als doel gesteld heeft om uitdagende culturele en sportieve activiteiten aan de kinderen van de gemeente Harlingen aan te bieden. Een gezonde levensstijl vinden wij hierbij belangrijk. Pas als een kind lekker in zijn vel zit kan het zijn talenten gaan ontdekken en ontwikkelen.

Onze Doelstelling

Straatfestival Muziek

Straatfestival Harlingen wil vooral een podium bieden aan diverse muzikanten.

Steun Ons

Tussen Kunst en Kids

In 2017 heeft Straatfestival Harlingen haar krachten gebundeld met de Stichting Tussen Kunst en Kids.

Steun Ons

Straatfestival Overig

Straatfestival Harlingen wil een podium bieden aan allerlei talent.

Steun Ons

Hoe kun je helpen

Deel ons op Facebook

Middels deze website wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, maar ook via de sociale media. Deel het.

Deel Nu

Doe een Donatie

Door een donatie te doen steun je ons om dit festival weer een succes te laten zijn.

Doneer

Word Vrijwilliger

Wil je je als vrijwilliger aanmelden dan ben je van harte welkom.

Doe Mee

Versterk ons Team

Wilt je ons team komen versterken? Laat het ons even weten.

Werk Mee

11

Podia

70

Vrijwilligers

5

Werkgroepen

Veel

Kinderen

Straatfestival Theater

Straatfestival Harlingen wil vooral een podium bieden aan diverse straatartiesten.

Steun Ons

Tussen Kunst en Kids

© Copyright 2017 Stichting Straatfestival Harlingen